Utbildning


Aktuellt just nu:

Kurs med Asbjörn Kristiansen i Hudiksvall den 16-17 juli 2022
Kursen vänder sig till dig som vill komma vidare i din apportering mot högre klasser. Medlemmar i SSRK Gävleborg har förtur till platserna. När anmälningstiden gått ut ges plats tför medlemmar i annan sektion att anmäla.  

Lördagen (FULL) vänder sig till nybörjarhundar som kommit en bit på väg i sin apporteringsträning

Söndagen vänder sig till öppenklass hundar som tränas mot elitklass.

Asbjörn Kristiansen

Ni som går kursen är mer en välkomna att delta som åhörare den dag man inte kursar. Väldigt nyttigt att se vad nästa steg i utbildningen är och om man har kommit längre så kan det vara bra att se hur man kan träna in de viktiga grunderna på Asbjörns vis.

Kursledare: Asbjörn Kristiansen med mångårig erfarenhet av kurser och träningar runt om i Europa. Asbjörn är också en omvittnat god kursledare inte minst här i Sverige.

Kursupplägg: Asbjörn kommer att lägga stor vikt på hur man kan träna hunden på ett positivt och pedagogiskt sätt upp emot de högre klasserna.

Han vill få oss att förstå hur det “är att vara hund” och träna hunden på ett rättvist sätt. Dagarna kommer att innehålla markering, dirigering och sök. Han kommer också att presentera ett sätt att tänka på i all hundträning, som är på hundens premisser.

Mat för dagen tar var och en med sig själv.

Antal hundar: max 6 stycken per dag
Plats: Forsa Hudiksvall
Kostnad: 1100 kr per hund.
Åhörare: 300 kr per dag

Betalning: Betalas senast 1 juli på SSRK Gävleborgs bankgiro. 744-6578 alt swish 123 527 83 95. Märk inbetalningen med kursnamn.

Anmälan: Sista anmälningsdag 1 juli, anmälan sker via denna länk https://forms.gle/bP24ipZswn77Hjym6

Anmälan är bindande och vid förhinder får platsen säljas om inte reserver finns tillgängliga Först till kvarn gäller! Ett Pm kommer att skickas ut till kursdeltagare som innehåller tider, plats mm. Vid frågor vänder du dig till utbildningsansvarig Lisen Karlsson 076-1667878 utbildning@ssrk-gavleborg.se


Varmt välkommen med din anmälan! Styrelsen för SSRK Gävleborg
Det finns också kurser som arrangeras av rasklubbar, kontakta ”din” rasklubb.

Våra utbildningar sker i samarbete med Studiefrämjandet