Utbildning

Vattenkurs med fokus på dirigeringar med Anna-Lena Wendt

Anna-Lena Wendt kommer till SSRK Gävleborg för att hålla i en med fokus på  dirigering på vatten. 
För att ekipaget ska få ut bästa möjliga av kursen krävs viss förkunskap i apporteringsarbete i vatten. Hunden bör vara van vattenmiljö., kunna gå i utan problem. Komma på inkallning. Vi kommer att anpassa träningen så gott det går, men du bör ha påbörjat träning av vattendirigering.


Datum: Måndag den 19:e juli klockan 9-16 med en timmes lunch. Du tar med egen lunch/fika.
Sista anmälningsdatum 20:e juni
Plats: Hälsingland (Iggesund/Hudiksvall)
Kostnad: 1250kr/per ekipage

Då SKK planerar att utöka deltagare i utomhusaktiviteter från och med 1 juni utökar vi antalet deltagare till 8 ekipare. Om du är intresserad av en reservplats, anmäl dig på nedanstående länk. Då träder de först i reservkön in. Vi följer listan med inkomna anmälningar. Först till kvarn.

Om restriktionerna inte utökas kommer vi följa riktlinjerna och dra ned på antalet kursdeltagare.

Betalning sker efter ni fått mail om bekräftad plats. Betalningen ska ske inom 10 dagar annars tillfaller platsen till den som står närmast på kö. 

Anmälan: https://forms.gle/QUt5R1a6huAJ2Czy9

Om Anna-Lena:
Anna-Lena har lång erfarenhet av att träna retrievers. Hon har startat många hundar i alla nordiska länder på både B-prov, A-prov och WT med stora framgångar. Anna-Lena står för positiv inlärning och att både förare och hund ska förstå träningen och komma framåt tillsammans. Hon tror på individuell feedback och coachning – alla ekipage har olika förtjänster och utmaningar. Målet är att du ska nå ditt mål! Läs gärna mer om Anna-Lena på http://kurser.svartalwen.com


Det finns också kurser som arrangeras av rasklubbar, kontakta ”din” rasklubb.