Apporteringskurs för nybörjare Anna-Lena Wendt

Ta chansen och var med på en helgkurs med Anna-Lena Wendt!
Kursen är under två dagar (lördag – söndag)   
Lunch och fika tar man med själv. Det kommer finnas tillgång att gå in i Kybackas fina lokaler för att värma mat, äta och fika.

Plats: Kybacka gård i Valbo  www.kybacka.se
När: 9-10 April 2022 
Kostnad: Ekipage med hund 3000 kr När du får en bekräftelse att du har kommit med på kursen så betalar du in en anmälningsavgift på 1500 kr på bg 744-6578 inom en vecka.
Anmälan: https://forms.gle/cgSCWYZ8aZinW6Ln7
SSRK Gävleborg har förtur till platserna. Sista anmälningsdag den 1 mars 2022. 15 April 2022 släpps platserna till ekipage som är medlemmar i övriga SSRK-avdelningar.  

Anmälan är bindande, får du förhinder kan du sälja din plats om vi inte har reserver på tur.
Plats för åhörare finns för en kostnad av 1000kr (för hela helgen).
Vi hjälps åt att vara funkisar vid behov. 

Att tänka på innan du anmäler  
Kursen kommer rikta in sig emot nybörjarekipage med inriktning med start mot nybörjarklass b-prov eller workingtest, Hunden ska gå att ha lös i grupp, sitta kvar när markeringar kastas och komma in med apporterna.     

Kontaktperson Petra Stark 070-4669822 alt mail utbildning@ssrk-gavleborg.seInbjudan som PDF

Instruktör
Anna-Lena har lång erfarenhet av att träna retrievers. Hon har startat många hundar på både C-prov, B-prov och A-prov med stora framgångar.  Läs gärna mer om Anna-Lena på http://kurser.svartalwen.com 

Anna-Lena står för positiv inlärning och att både förare och hund ska förstå träningen och komma framåt tillsammans. Hon tror på individuell feedback och coachning – alla ekipage har olika förtjänster och utmaningar. Målet är att du ska nå ditt mål! 

Kommentarer är stängda.