Utbildning: Kommissarie vid jaktprov

För dig som vill lära dig mer om Kommissarieuppdraget erbjuder vi nu en digital utbildning den 9 april 2022. I utbildningen kommer du lära dig om att arbeta i SSRK prov och vad en kommissarie har för uppdrag och roll.

En kommissarie arbetar tillsammans med provledaren och har en administrativ roll för provet. Det måste alltid finnas en utsedd kommissarie för varje prov och arbetsuppgifterna beskrivs i anvisningar B-prov retriever. Under själva provet ska kommissarien fungera som de startandes talesman, och det är till kommissarien man kan lägga in en protest om fel har begåtts under provet. Kommissarien ska vara anträffbar på provplatsen under hela provet.

Har du frågor eller vill anmäla ditt intresse till utbildningen, kontakta Carina Hudberg, retrieveransvarig retriever@ssrk-gavleborg.se

Läs mer i Anvisningar för B-prov retriever genom att klicka HÄR

Kommentarer är stängda.